Javni poziv – predsjednik/ca Društva 2019. – 2021.

JAVNI POZIV
za predlaganje kandidata za predsjednika/cu Društva knjižničara u Splitu
za mandatno razdoblje 2019. – 2021.

Glavni odbor Društva knjižničara u Splitu objavljuje Javni poziv za predlaganje kandidata za predsjednika/cu Društva knjižničara u Splitu. Rok za dostavu prijedloga kandidata je 10. siječnja 2019. godine.


Na svojoj 10. sjednici, održanoj 11. prosinca 2018. godine, Glavni odbor Društva knjižničara donio je odluku o raspisivanju javnog poziva za predlaganje kandidata za predsjednika/cu Društva knjižničara u Splitu. Da bi osoba bila istaknuta kao kandidat za predsjednika/cu Društva knjižničara u Splitu, potrebno je da je na izbornoj skupštini koja će se održati krajem siječnja 2019. godine podrži natpolovična većina članova Skupštine Društva knjižničara u Splitu.

Obrazloženi prijedlozi kandidata za predsjednika/cu Društva knjižničara u Splitu dostavljaju se u elektroničkom obliku na adresu predsjednice Društva Nade Topić nada.topic@gmail.com i tajnice Društva Melite Bučan mbucan@knjiznicasolin.hr (s naznakom u polju Predmet/Subject „Prijedlog za kandidata za predsjednika/cu DKST-a“) do 10. siječnja 2019. godine.

Svaki prijedlog kandidata za predsjednika/cu Društva mora sadržavati:
• kraći životopis kandidata;
• radnu biografiju i bibliografiju s posebnim osvrtom na rad kandidata u Društvu knjižničara u Splitu (kandidat mora biti najmanje 5 godina član DKST-a)
• kratak program rada kandidata za sljedeće dvogodišnje razdoblje (2019. – 2021.)

Split, 11. prosinca 2018.

Predsjednica DKST-a
Nada Topić

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *