Prijave na radionicu “Osnove informacijsko-referalne službe”

U Sveučilišnoj knjižnici u Splitu u računalnoj učionici na 2. katu 17. studenoga (petak) od 11.30 do 13.00 h održat će se radionica pod nazivom “Osnove informacijsko-referalne službe”. Radionicu će voditi Romana Jadrijević, dipl. knjižničarka i članica Društva knjižničara u Splitu.

Sadržaj: Informacijsko-referalna služba pomaže knjižničnim korisnicima svladati pronalaženje i korištenje informacija i informacijskih izvora. Na radionici će biti govora o informacijskom intervjuu kao početku kontakta s korisnikom te o pretraživanju i korištenju dostupnih izvora informacija koji bi pomoćnim knjižničarima mogli olakšati svakodnevni rad s korisnicima.

Radionica je namijenjena pomoćnim knjižničarima, a broj sudionika je ograničen (maksimalno 10). Za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti do 10. studenoga na e-mail drustvoknjiznicarausplitu@gmail.com te navesti ime i prezime, naziv ustanove i kontakt.

Radionica je besplatna i svi sudionici će dobiti potvrdu o sudjelovanju.

Radionica se održava u sklopu 2. stručnog kolokvija Društva knjižničara u Splitu koji će se održati na istoj lokaciji s početkom u 10.00 h.

 

Ažurirano 13. listopada 2017 — 9:22
© 2017